Двама души са загинали при тежки катастрофи във Врачанско през

...
Двама души са загинали при тежки катастрофи във Врачанско през
Коментари Харесай

Кървава статистика: 2-ма загинаха при тежки катастрофи във Врачанско през октомври

Двама души са починали при тежки произшествия във Врачанско през октомври, сочат данните от доклада на Министерство на вътрешните работи.
За интервала в региона са регистрирани 62 пътно-транспортни катастрофи, от които 17 са тежки. При злополуките са убити 2-ма и са ранени 24 жители. В съпоставяне със същия месец на миналата година, ПТП-тата са били с 4 по-малко, починалите са с 1 повече, а ранените са равни по брой.
През месеца за открити нарушавания на водачите са формирани 294 акта, и общо 3895 фиша и клипа с открити нарушавания на скоростния режим. Издадени са 81 заповеди за използване на насилствена административна мярка.
Установени са 28 водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции. За неизползване на предпазни колани и каски са наложени 32 санкции, за недееспособност – 19, за шофиране без наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ – 14.
През месеца са прекъснати регистрациите на 23 МПС. Проведени са 42 профилирани полицейски интервенции по сигурност на придвижване по пътищата. Изпратени са 31 сигнални писма за обезпечаване сигурността на придвижването по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР