Двама души са загинали при масов бой между две фамилии

...
Двама души са загинали при масов бой между две фамилии
Коментари Харесай

Масов бой между фамилии в Нова Загора, има починали и ранени

Двама души са починали при всеобщ пердах сред две семейства в новозагорския квартал " Шести ", оповестиха от полицията. Сигналът за зародила кавга и ескалиращо напрежение в квартала е получен рано следобяд.
 БГНЕС
Незабавно към мястото били ориентирани полицейски екипи. В резултат на бързите и навременни дейности на чиновниците от ОД на МВР-Сливен и сътрудниците им от бранш „ Специални тактически дейности ” към ОД на МВР-Стара Загора е бил сподавен спор, зародил сред две семейства.

Не е позволено той да прерасне в разпра и да докара до повече и по-сериозни последици . С премерени и добре планувани дейности униформените са съумели да изведат и задържат трима мъже , барикадирали се в частен парцел.
 БГНЕС
По първични данни при случая са починали двама души, други четирима са в болница - с разнообразни пострадвания . При осъществената инспекция е конфискувана ловна пушка.

Момче на 16 години е измежду тежко потърпевшите при всеобщия пердах
. То е с огромна кръвозагуба, след пострадване на бедрената артерия, заяви пред кореспондент на Българска телеграфна агенция доктор Юлия Бянкова, шеф на отделението по реанимация в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " в Сливен, където са настанени четирима потърпевши при случая. Било е оперирано, прави му се кръвопреливане.

Жена на към 30 години е с ампутирана лява ръка , откакто е била раздробена от изстрел с огнестрелно оръжие. Тя е приведена в отделението по ортопедия.

По случая се вод и следствие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР