Двама души са загинали при масов бой между две фамилии

...
Двама души са загинали при масов бой между две фамилии
Коментари Харесай

Двама убити при бой между фамилии!

Двама души са починали при всеобщ пердах сред две семейства в новозагорския квартал " Шести ", оповестиха от регионалната полиция в Сливен.

Трима потърпевши при сбиването са откарани в болница в Сливен. По неофициална информация при багра сред двете семейства е употребявано огнестрелно оръжие, в това число и автомати " Калашников ".

" Това, което знам от чиновниците на Министерство на вътрешните работи е, че все още всичко е умерено. Има засилено наличие на Министерство на вътрешните работи и Жандармерия “, съобщи пред bTV кметът на Нова Загора Галя Захариева.

Полицията е сложила контролно-пропусквателен пункт на входа на квартала и ревизира всички преминаващи коли и пасажерите в тях.

С помощта на служители на реда от Сливен и спецполицаи от Стара Загора са задържани други трима мъже, които са се барикадирали в друга къща до тази, в която се е случил случая.

Към момента не се оповестява повода за гибелта на починалите. От полицията прецизираха, че от мястото на случая е конфискувано ловно оръжие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР