Двама души са загинали при катастрофа на хеликоптер близо до

...
Двама души са загинали при катастрофа на хеликоптер близо до
Коментари Харесай

Поредна мистериозна смърт на руски бизнесмен във Франция

Двама души са починали при злополука на хеликоптер покрай Ница в Южна Франция. Машината е летяла от Швейцария за Монако, оповестява изданието Фигаро.

Жертвите са френският водач на хеликоптера, който е работил за частната компания „ Monacair “, на възраст към 30 години, и предприемач „ с съветска народност и малтийски паспорт “, оповестиха от префектурата. Друг предстоящ пасажер за полета от Лозана до Монако „ се е отказал в последния миг “, оповестиха от Monacair за Агенция Франс Прес.

Пилотът „ е минал цялото си образование в района и го е познавал доста добре, а хеликоптерът е бил от последно потомство “, се споделя още в известието.

Спасителните служби оповестиха, че на мястото на злополуката са изпратени повече от 50 спасители, както и полицията по въздушен превоз.
Серия от „ произшествия “
Продължава серията от ненадейно умряли съветски обществени лица.

На 5 юли тялото на съветския предприемач Юрий Воронов с огнестрелна рана в главата бе открито в басейн във вилно населено място край Финския залив покрай Санкт Петербург. Воронов е бил началник на „ Астра Шипинг “ – компания, профилирана в договорите на „ Газпром “ в Арктика. Основната версия бе самоубийство.

На 20 април испанската полиция откри тялото на Сергей Протосеня, заместник-председател на борда на шефовете на „ Новатек “, в селска къща. Цялото му семейство също бе открито мъртво.

Два дни по-рано телата на някогашния вицепрезидент на „ Газпромбанк “ Владислав Аваев, както и на брачната половинка и щерка му, бяха открити в апартамент на Университетския проспект в Москва.

На 25 февруари Александър Тюляков, на 61 години, заместител общоприет шеф на Обединения център за споразумяване на разногласия на Газпром, бе погубен в елитна вила в село Ленински (Ленински район). На 29 януари 60-годишният Леонид Шулман, началник на транспортната работа на „ Газпром инвест “, е открит мъртъв в къща в същото село.

На 1 септември, когато шефът на борда на шефовете на „ Лукойл “ беше открит мъртъв. Беше обявено, че Равил Маганов е паднал от прозореца на Централната клинична болница в западната част на Москва и е умрял на място.

Иван Печорин, който съветските медии оповестиха, че се е удавил в същия район, в който откри гибелта си и основния редактор на „ Комсомолская истина “ Владимир Сунгоркин, който пък е умрял от инсулт по време на командировка през септември.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР