Двама души са загинали и други 17 са ранени след

...
Двама души са загинали и други 17 са ранени след
Коментари Харесай

Спортисти от световното по плуване са ранени след инцидент в нощен клуб

Двама души са починали и други 17 са ранени след сриването на вътрешен балкон и стълбище в нощен клуб в южнокорейския град Куанджу, заяви Би Би Си, цитирайки организация Yonhap.

Според информацията в клуба е имало спортисти, участващи на международното състезание по плуване. Те са от Съединени американски щати, Нова Зеландия, Холандия и Бразилия.

Клубът се намира наоколо до мястото, където са отседнали спортистите. В клуба състезатели от мъжкия и женския тим по водна топка на Съединени американски щати са чествали успеха на женския отбор на международното. Тимът победи с купата за трети следващ път.

Двама южнокорейци на възраст 38 и 27 години са били откарани в болница след случая, като след това са починали. Те не са били състезатели от международното по плуване.

 Спортисти от международното по плуване са ранени след случай в нощен клуб
© Reuters

Инцидентът се е случил в 2.29 ч. локално време, като в Coyote Ugly е имало 370 души. По това време в клуба са били представители на няколко тима по водна топка. С леки пострадвания са мъж от състава по скокове във вода и жена от отбора по водна топка на Съединени американски щати.

" Танцувахме и в идната минута пропаднахме пет или шест метра и всички се втурнаха да бягат от клуба ", съобщи капитанът на мъжкия тим на Австарлия Мат Смол. пред Radio Sport.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР