Двама души са задържани в хода на действия по опазване

...
Двама души са задържани в хода на действия по опазване
Коментари Харесай

Пиян удари с камък полицай в Сливен

Двама души са арестувани в хода на дейности по запазване на публичния ред и тишината в сливенския квартал „ Надежда “, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На 27 юли чиновници на сектора в квартала са се отзовали на 11 сигнала за нарушение на тишината. Иззети са 2 музикални уредби, формирани са 6 протокола за предизвестие и 2 акта по Наредбата за публичния ред на община Сливен.

В 00.25 часа на 27 юли при отработване на получен сигнал за нарушаване на нощната тишина, на ул. "Крали Марко " екип на сектора се е натъкнал на извънредно безочливо и нападателно държание от страна на две лица в очевидно нетрезво положение - А. А. на 45 години и Х. А. на 22 години. А. А. се е възпротивил на отправеното му предписание да спре музиката и е блъснал полицейския чиновник с камък в главата. На място са изпратени два екипа на Районно ръководство на МВР-Сливен. Напрежението е овладяно и не са позволени други нарушавания на публични ред и произшествия. Двамата причинители са създали опит да се укрият.

След извършените издирвателни дейности двамата са арестувани и отведени в РУ-Сливен.

За случая е известена Районна прокуратура-Сливен. Към момента двамата са арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР