Двама души са задържани след скандал между враждуващи фамилии в

...
Двама души са задържани след скандал между враждуващи фамилии в
Коментари Харесай

Бой между фамилии в Христо Ботев събра столичната полиция

Двама души са арестувани след скандал сред враждуващи семейства в кв. „ Христо Ботев “ в София, съобщи пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи - ст. комисар Ивайло Иванов, съобщи Агенция „ Фокус “.

Вчера по обяд спорът прераснал във физическа кавга сред няколко души, осведоми Nova. По информация на малкия екран и двете фамилии се занимавали с проституция в Германия. Това и била повода за багра.

„ В 14.00 часа сме получили сигнал за сдърпване сред две враждуващи семейства. Незабавно разпоредих да бъдат изпратени чиновници на отдел „ Специализирани полицейски сили “, към Столична дирекция на вътрешните работи за да не допуснем ескалация на напрежението. Задържани са двама за 24 часа. Спречкването е станало на улицата “, изясни Иванов.

Директорът на столичната полиция разясни пред медиите, че част от участвалите в абсурда били познати на полицията.

Интеграцията на ромите скара депутатите

Инцидент с каруца в София прерасна в всеобщ пердах

„ Нямаме сигнали за спорове на тези две семейства. И от двете места имаме информация за доста престъпни обири. Почти цялата гама от Наказателния кодекс. Ако съберем доказателства за други лица, също ще бъдат задържани”, съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

От нощес в квартала има засилено наличие на полиция и жандармерия. Иванов уточни, че вътрешното ведомство ще остави униформени на място колкото време е нужно, с цел да няма напрежение.

24 часа след назряването на спора, обстановката в квартала в спокойна.

Работата по случая продължава.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР