Двама души са задържани, а още трима се издирват във

...
Двама души са задържани, а още трима се издирват във
Коментари Харесай

След стрелба в Скопие в събота: Двама души са задържани, а трима се издирват

Двама души са арестувани, а още трима се търсят по отношение на случай нощес, при който в община Бутел е имало пукотевица, а измежду нападнатите е и служител на реда, заяви министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски. 

Около един часа след среднощ физически са били нападнати трима души, единият от които служител на реда, който не е бил на промяна, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи. Според известието Н.Б., Е.Б. и М.С., които се намирали в лек автомобил „ БМВ ”, както и няколко лица, които били в лек автомобил „ Ситроен ”, препречили пътя на автомобил „ Рено ”, в който били служителят на реда с още двама души. Започнали да удрят автомобила и " ги нападнали физически ". Полицаят стрелял няколко пъти във въздуха със служебния си револвер, след което нападателите със " Ситроен " -а избягали.

Спасовски уточни, че чака скоро нападателите да бъдат изправени пред съда, като „ съгласно класификацията става дума за принуждение ”.

Попитан до каква степен стигнало е следствието по случая със убитите двама души в заведение в Стара скопска чаршия отпреди няколко дни и дали двата случая са свързани, Спасовски сподели, че прогрес в следствието има, само че съгласно първичната оценка няма връзка сред тези случаите.  

Гражданите на Република Северна Македония би трябвало да бъдат спокойни за своята сигурност, тъй като институциите са на мястото си и пазят сигурността, публичния ред и спокойствието, които са „ приоритет номер едно ”, сподели Спасовски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР