Двама души са в болница след нова тежка катастрофа в

...
Двама души са в болница след нова тежка катастрофа в
Коментари Харесай

Ад на пътя! Двама пострадаха при нова тежка катастрофа в Монтанско

Двама души са в болница след нова тежка злополука в Монтанско, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Инцидентът е станал към 12 часа през вчерашния ден на Е-79 при пътния възел за село Долна Вереница. 72-годишен гражданин на регионалния град с букви Й.Б. управлявал лекия си автомобил "Опел Астра " в посока Видин. На десен завой обаче изгубил надзор над ръководството и изхвърчал в канавка отляво на платното за придвижване.
Водачът и 70-годишната пътничка в автомобила са настанени за лекуване в хирургично поделение на монтанската болница с по 3 счупени ребра, без заплаха за живота.
На лидера е осъществена проба за приложимост на алкохол, която била негативна. Причините за зародилото ПТП са в развой на изясняване. На местопроизшествието е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Припомняме, че това е трета злополука за ден в Монтанско. Двама младежи са в болница, откакто бяха пометени с мотор, а пийнал удари паркирана кола в Лом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР