Двама души са убити, а един е ранен при стрелба

...
Двама души са убити, а един е ранен при стрелба
Коментари Харесай

Двама са убити при антирасистки размирици в Уисконсин

Двама души са убити, а един е ранен при пукотевица с огнестрелно оръжие по време на третата поредна нощ на безредици в град Кеноша, щата Уисконсин, избухнали поради прострелването от служители на реда на негър мъж. Това заяви локалната полиция, представена от Ройтерс.

В обществените мрежи се появиха фрагменти от подиуми на безпорядък, на които хора тичат и крещят на фона на пукотевица, а други оказват първа помощ на потърпевши с огнестрелни рани. Кръвопролитието последва нощ на конфликти, които се успокоиха, откакто полицията използва сълзотворен газ и гумени патрони против протестиращите, които нарушиха полицейския час.

Стрелбата, при която са убити двама души, а един е потърпевш, е станала малко преди среднощ, съобщи полицията в Кеноша.

На видеокадрите се вижда по какъв начин тълпи преследват по улицата мъж с пушка, тъй като съгласно тях е прострелял човек. Един от преследвачите съумява да го събори с ритник на земята. Друг мъж пробва да му отнеме оръжието, само че бива прострелян от упор и пада на земята.

На друго видео се вижда мъж, който очевидно е прострелян в главата, а няколко души му се притичват на помощ. Те му оказват първа помощ и трескаво се пробват да го държат в схващане.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР