Двама души са били арестувани в Индия за грабеж и

...
Двама души са били арестувани в Индия за грабеж и
Коментари Харесай

Спасиха отвлечен българин в Делхи след престрелка с похитителите

Двама души са били задържани в Индия за обир и похищение на български екскурзиант, заяви на уеб страницата си в. " Таймс ъв Индия ". Похитителите са желали откуп за освобождението на жертвата си, само че полицията е съумяла да избави отвлечения мъж и да ги залови в събота вечерта.

Двамата арестувани са членове на незаконна формация.

Българинът Радослав Палашев (изписан е от вестника като Palashev Rodaslav), софтуерен инженер, е отишъл в четвъртък да изтегли пари от банкомат в Делхи със собствен другар, също български жител. Там те били обрани и двамата нарушители отвели със себе си Радослав.

На идната заран похитителите се свързали с негов другар и поискали откуп, с цел да го освободят. Заплашили, че в случай че бъде намесена полицията, ще се случи най-страшното. Близкият на българина обаче се свързал с органите на реда.

Започнали договаряния за мястото на предаването на парите. Униформени под прикритие се разположили, а когато забелязали двамата мъже, пробвали да ги задържат.

Последвала престрелка и битка сред служителите на реда и нарушителите. Трима униформени потърпевши съществено, само че сътрудниците им въпреки всичко задържали бандитите и избавили българина.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР