Двама души са били арестувани, след като са спипани да

...
Двама души са били арестувани, след като са спипани да
Коментари Харесай

Двама дрогирани шофьори търкаха наровете на ареста в Монтана

Двама души са били задържани, откакто са хванати да карат дрогирани в Монтана в края на предходната седмица, оповестяват от полицията. 
В петък преди обяд чиновници на бранш „ Пътна полиция “ спрели за инспекция лек автомобил „ Сузуки Витара “ на улица „ Извора “ в регионалния град. Зад кормилото на колата бил 37-годишен гражданин на Берковица. При направена инспекция за приложимост на упойващи субстанции с техническо средство е регистриран позитивен резултат за канабис. Шофьорът е задържан за 24 часа, а против него е формирано досъдебно произвеждане. 
34-годишен лидер от Монтана също е прекарал денонощие в ареста, откакто бил хванат да кара на коктейл от опиати.  Към 12.20 часа в събота на ул. „ Веренишка “ в града, наоколо до бензиностанция, е осъществена полицейска инспекция на лек автомобил „ Фолксваген Поло “ с врачанска регистрация. Той бил ръководен от 34-годишен гражданин на регионалния град. Проба посочила, че лидерът кара след използването на канабис и амфетамин. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР