Двама души пострадаха при катастрофа между две коли край Владая

...
Двама души пострадаха при катастрофа между две коли край Владая
Коментари Харесай

Сблъсък на две коли край Владая и на четири на АМ Тракия

Двама души пострадаха при злополука сред две коли край Владая в посока София. Трима пък пострадаха при верижна злополука на автомагистрала " Тракия " в област Стара Загора.

Инцидентът на влизане в столицата е станал минути преди 19:00 часа и е провокирал огромно запушване. Изпратени са били три коли за спешна помощ на Спешна помощ - София, заяви bTV. Линейка от Благоевград също се е озовала на местопроизшествието и точно тя е качила потърпевшите. На място е пристигнала и автомобил на Противопожарната работа. 

 Движението в региона на местопроизшествието края Владая бе мощно затруднено
Движението в региона на местопроизшествието края Владая бе мощно затруднено
Лилия Чалева, Dir.bg

Както се вижда от фотосите - блъсналите се коли са в неузнаваемо положение.

 Снимка: Лилия Чалева, Dir.bg

По първична информация злополуката на автомагистрала " Трайия " е станала сред четири леки автомобила. Оказана е здравна помощ на потърпевшите, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Два часа по-рано на 162 километър на автомагистрала " Тракия ", също в посока Бургас, е станала злополука сред ТИР и микробус. Пострадал е лидерът на микробуса, оказва му се здравна помощ.

Всички водачи са тествани за приложимост на алкохол, като пробите са негативни, допълват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР