Двама души пострадаха, когато хеликоптер стреля неволно по зрители по

...
Двама души пострадаха, когато хеликоптер стреля неволно по зрители по
Коментари Харесай

Хеликоптер неволно стреля по хора на учение в Русия

Двама души пострадаха, когато хеликоптер стреля несъзнателно по фенове по време на военно обучение в западната част на Русия , заяви съветски уебсайт, представен от Асошиейтед прес. На видео, качено на новинарския портал 66.ru, се виждат два прелитащи ниско хеликоптер а, единият от които изстрелва ракета, която експлодира до фен, осведоми ДАРИК.

Според източника двама души са ранени и две коли унищожени при случая, станал по време на военните маневри " Запад 2017 ". По данни на съветския уеб страница " Фонтанка " произшествието е станало през вчерашния ден и при него един човек е получил разтърсване, съобщи Ройтерс.

Този новинарски уебсайт също разгласява видео, на което се вижда по какъв начин хеликоптер изстрелва ракети по боен камион навън пространство. При залпа намиращ се до камиона човек бива обхванат от облак от пепел, а снимащият видеоклипа се просва на земята.

Западният боен окръг към съветското министерство на защитата заяви в представено от Интерфакс официално съобщение, че по време на подготовка хеликоптер простъпка е прехванал цел, само че отхвърли да има потърпевши. " В резултат от удара с неуправляема ракета е бил развален товарен камион, на който не е имало хора ", се споделя в изказването, в което не се показва по кое време е станал случаят, нито дали учението е било част от маневрите " Запад 2017 ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР