Двама души от Видинско получиха присъди, а друг предстои да

...
Двама души от Видинско получиха присъди, а друг предстои да
Коментари Харесай

Двама младежи от Видинско отнесоха присъди за шофиране под въздействие на наркотици

Двама души от Видинско получиха присъди, а различен следва да бъде съден за шофиране под влияние на опиати, оповестяват от прокуратурата.
3 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период и отнемане от право да ръководи МПС за период от 6 месеца получи 22-годишният К.П. от Белоградчик. На 9 ноември предходната година той бил хванат в градчето, до момента в който карал кола на коктейл от наркотични субстанции. В кръвта му било регистрирано съществуване на марихуана, канабис и амфетамин, оповестяват от прокуратурата във Видин.
Държавното обвиняване завършило дело и против И.П. на 24 години, упрекнат за шофиране след приложимост на наркотично вещество на 8 май тази година във Видин и нелегално държане на амфетамин в управлявания от него автомобил. Наложеното му наказване е 3 месеца „ отнемане от независимост “ с 3-годишен изпитателен период, както и отнемане от право да ръководи МПС за период от 7 месеца и санкция в размер на 500 лв..
Друг извършител пък следва да бъде изправен пред съда за шофиране под влияние на опиати и алкохол. 38-годишният Б.Б. е бил хванат на 1 март на ул. „ Теодосий Търновски “ във Видин. В кръвта на лидера било открито съществуване на 1.29 промила алкохол и тетрахидроканабинол.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР