Двама души от треньорския щаб на Рома са заразени с

...
Двама души от треньорския щаб на Рома са заразени с
Коментари Харесай

COVID проблеми за Рома преди мача със Специя

Двама души от треньорския щаб на Рома са инфектирани с ковид, оповестява Calciomercato. Последните проби са разкрили два позитивни резултата. Няма нови положителни проби измежду играчите, само че футболистите бяха краткотрайно затворени в базата в Тригория като защитна мярка. Днес тимът е хазаин за повторно тази седмица на Специя, единствено че в този момент в дуел от шампионата.

Вчера Рома записа служебна загуба с 0:3 в мача от 1/8-финалите за Купата на Италия против Специя заради обстоятелството, че старши треньорът Пауло Фонсека направи 6 смени вместо разрешените 5. Самият мач се организира на 19 януари и приключи с победа за състава на българина Андрей Гълъбинов с 4:2 след продължения.

Междувременно италианският нападател Стефан Ел Шаарауи е покрай завръщане в калчото. 28-годишният Ел Шаарауи е свободен сътрудник, откакто през вчерашния ден разтрогна публично контракта си с китайския Шанхай Шенхуа. Той дойде в Рим, където ще премине медицински проучвания преди завършването на прехвърлянето си в Рома.

Нападателят, който има 28 мача за националния тим на Италия, към този момент игра за столичани в интервала 2016-2019 година, като записа 139 срещи реши с 40 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР