Двама души от екипа на БГ радио - Атанас Стоянов,

...
Двама души от екипа на БГ радио - Атанас Стоянов,
Коментари Харесай

Коронавирусът ТРЕСНА и „БГ радио”! Мъжът на Векилска заразен!

Двама души от екипа на „ БГ радио ” - Атанас Стоянов , водещ на предаването „ Любими песни за обичани хора “, и основният управител и известен публицист Симеон Колев , някогашен брачен партньор на тв звездата Мариана Векилска, са инфектирани с Ковид-19.

Двамата са прихванали „ короната “ на церемонията по връчване на годишните музикални награди на радиото, която се организира на 4 юли в Античния спектакъл в Пловдив. Няколко дни след концерта шефовете на медията разбрали, че подчинените им са контактували със инфектирани почитатели и лица от техническия личен състав и решили да създадат безвъзмезден тест на всички чиновници.

Положителни се оказали единствено Наско и Симеон Колев , които незабавно били сложени под 14-дневна карантина в жилищата им. Водещите не показали безспорни никакви признаци и не се наложило даже лекуване с антибиотици, споделят техни сътрудници.

Най-неприятни били инспекциите от РЗИ София, които два пъти дневно им звъняли по телефона, а служители на реда ги карали да се демонстрират на балконите, с цел да подсигуряват, че съблюдават карантината. Не се знае дали има инфектирани артисти, защото никой не е благоволил да им направи проучвания, разясняват под сурдинка техни сътрудници, написа „ Уикенд “.

На концерта в Пловдив взеха присъединяване Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, Дара, Любо Киров, Стенли, Графа, дует „ Ритон ”, Михаела Маринова и други Някои от почитателите, най-вече тийнеджърки, също са обезпокоени да не би да са пипнали вируса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР