Двама души на 17 и 22 години от Варна и

...
Двама души на 17 и 22 години от Варна и
Коментари Харесай

Двама души на 17 и 22 години са арестувани за кражба на решетка и кабел от лампа във варненски подлез

Двама души на 17 и 22 години от Варна и с. Каменар, известни на Министерство на вътрешните работи, са арестувани след извършени издирвателни дейности от чиновници на Първо районно управление (на МВР).

Според събраните досега данни, в събота, два часа след среднощ те са направила кражба на железна решетка към осветително тяло и захранващ кабел, посредством ремонт и  отрязване от подлез находящ се на бул. „ Владислав Варненчик “. По случая е формирано досъдебно произвеждане и мъжете са арестувани за период до 24 часа, оповестяват от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

23-годишен мъж от с. Каменар пък е открит и арестуван в хода на предприети  незабавни полицейски дейности, след получен през вчерашния ден сигнал за кражба на ел. кабели, от избено помещение на ул. „ Отец Паисий “. Мъжът, прочут на Министерство на вътрешните работи е арестуван за период до 24 часа от служителите на Първо районно управление (на МВР).  По случая е формирано досъдебно  произвеждане. Материалите са предадени на прокуратурата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР