Двама души, мъж и жена, са се почувствали зле снощи,

...
Двама души, мъж и жена, са се почувствали зле снощи,
Коментари Харесай

Полицията отцепи Солсбъри заради медицински инцидент

Двама души, мъж и жена, са се почувствали зле нощес, до момента в който вечеряли в ресторант "Прецо " (Prezzo) в английския град Солсбъри, след което полицията отдели региона, съобщи Ройтерс.

На страницата си в Туитър полицията на графство Уилтшър заяви, че е била извикана на мястото от службата за незабавна помощ в 18,45 ч. (местно време) след "медицински случай ", който засегнал двама души - мъж и жена. "Като защитна мярка ресторантът е затворен, близките улици са блокирани, до момента в който служителите на реда на място откриват събитията, довели до утежняването на положението на потърпевшите ", посочи полицията.

Пациентите са в схващане и получават здравна помощ на място, съобщи говорителка на незабавната помощ пред английската организация Прес асосиейшън. Службата за незабавна помощ на Югозападна Англия заяви, че на мястото на случая са изпратени четири коли за спешна помощ и профилиран екип за реагиране в рискова зона.

В Солсбъри на 4 март някогашният двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия бяха отровени с нервнопаралитичното вещество Новичок. На 30 юни британката Доун Стърджес и сътрудникът й Чарлз Роули бяха приети в болница в сериозно положение в прилежащия град Еймсбъри. На 8 юли бе обявено, че Стърджес е умряла в болничното заведение. Роули бе изписан на 20 юли, само че в средата на август още веднъж беше приет в болница поради проблеми със зрението. През септември Организацията за възбрана на химическите оръжия удостовери в отчет, че двамата британци са имали контакт със същото вещество, от което са потърпевши бащата и дъщерята Скрипал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР