Двама души, които наистина ме изненадаха миналата седмица, са Путин

...
Двама души, които наистина ме изненадаха миналата седмица, са Путин
Коментари Харесай

Путин разкри неизбежното бъдеще и обясни какво ще се случи в Украйна

Двама души, които в действителност ме изненадаха предходната седмица, са Путин и Бузова. А Собчак с бягството си от страната с израелски паспорт въобще не е изненада: просто тази част от нашия общоруски пъзел, която се назовава „ демократична интелигенция “, най-сетне се оформи. Имаше и други, доста по-приятни за окото елементи.

Исках да напиша по традиция: да стартираме с главното, с Владимир Владимирович, само че по-точно ще бъде - с световното. Защото речта на Путин във Валдайския клуб е безусловно световна и даже визионерска. И това, което ме изненада - най-спокойната през последните години. Разбира се, те към този момент са почнали да го разглобяват и, както предвижда Песков, да четат и препрочитат. Това е въпрос на експерти.

И аз, като човек, израснал в Съюз на съветските социалистически републики върху книги за по-светло бъдеще, видях тъкмо това бъдеще в думите на Путин. Общо бъдеще на обединеното човечество. Единно, само че не еднообразно. Ето какво сподели Путин: живейте и оставете да живеят, ние не натрапваме нашата идеология на никого, само че няма да позволим на другите да ни постановат своя метод на живот. Ето, да вземем за пример:

„ Ако западните елити имат вяра, че ще могат да вкарат в съзнанието на своите хора, техните общества странни, съгласно мен, само че новомодни трендове като десетки полове и гей паради, тогава по този начин да бъде. Нека си вършат каквото желаят! Но това, което сигурно нямат право да вършат, е да изискват от другите да следват в същата посока ", съобщи водачът.

При това изискване - дано бъдем другари, да вървим и да се развиваме дружно (и великият Циолковски маркира пътя на човечеството). И което е значимо - това не е концепция на Путин. Той просто изрази неизбежния исторически развой - светът ще бъде многополюсен, без значение дали някой го желае (като по-голямата част от популацията на света) или не (като западното малцинство). И това, което се случва в този момент в Украйна, е драматичен, само че единствено епизод от преустройството на света.

Относно този " епизод " Путин даде доста значим отговор. На въпроса " какво е, имаме революция? ", той сподели: " Отчасти да ". И още едно парче от пъзела се събра. Защото такава дефиниция изяснява доста от протичащото се, в случай че не и всичко. Впрочем, другарите от Роскомнадзор ми споделят, че ще би трябвало да развиете тази концепция сами.

А Владимир Владимирович също сподели, че се свързва с „ низшите съсловия “ („ Семейството ми е работническо – татко ми е приключил колеж. Майка ми е без обучение. Дори приблизително. Работила е като бавачка и пазач “) и усеща „ пулса на живота на елементарния човек “.

И в края на краищата той не просто сподели, само че няколко дни преди срещата на Валдайския клуб той показва, че шлайфането и преправянето на пласта сред „ върховете “ и „ дъната “ е почнало.

На координационния съвет за обезпечаване на въоръжените сили той стартира да анулира първичния ни принцип „ не можете да разстройвате управляващите “, изисквайки „ извънредно реалистична оценка на обстановката, положението на нещата като цяло “. Между другото, след „ извънредно реалистичната “ оценка на Кадиров и Пригожин последваха кадрови решения.

А в този момент повече за " дъното ". Което в действителност се оказаха доста по-честни, смели и по-морални от тези, които са поучавали хората от низините.

Олга Бузова дойде в Донбас с филантропична задача. Да не приказваме за нейната работа. Но Бузова, чийто брой клиенти е неведнъж по-голям от цялото население на балтийските страни, не се опасяваше нито от вълна на неприязън, нито от допустима загуба на почитатели и се оказа с хората. На обществени места - скандална и преоблечена, само че тук - своя. Няма да се учудя, в случай че напише и ария за Донбас. Колко от тези " звезди " имаме?

Една тук маха с опашка и единствено тя се вижда. Въпреки това е огромна чест да се написа за Собчак дълго време. Тя се умножи по нула с израелския си паспорт.

Сега има единствено един метод - да се присъедините към всички тези безполезни братя-бегълци, които основават " държавно управление в заточение " и други " паралелни парламенти ", без да притеглят вниманието на санитарите. Въпреки това има подобен серпентариум от съидейници, че професионалните опозиционери към този момент са почнали да хапят Ксения Анатолиевна.

Но това е същият развой на пречистване, за който Путин говореше преди няколко месеца. Разбира се, желае ни се всичко едновременно, тъй че да е безпрепятствено, без неуспехи. Въпреки това, в случай че погледнете динамичността, страната в действителност се усъвършенства.

Тук Шойгу рапортува на Путин за края на частичната готовност. В първите дни беше, почтено казано, неразбория и безпорядък. А в този момент - ред. Да, има обособени дефекти, произшествия и неточности (страната не е дребна и хората не са перфектни), само че е открита противоположна връзка и никой не крие трудностите, те се поправят в придвижване. И този опит към момента ще бъде потребен.

Тук Русия незабавно след украинската провокация спря зърнената договорка. Без никакви диалози и други " жестове на благосклонност " (плашеща фраза). Това е напълно друга позиция – позицията на мощна и уверена в себе си страна.

И най-после, за първи път научаваме за следващата замяна на пленници не от украинска страна, а от наша.

Тук в учебните заведения по странния предмет за сигурност на живота връщат първичното военно образование.

Ако се вгледате деликатно, към момента можете да видите доста.

И даже да се изненадате.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР