Двама души и дете са пострадали при две отделни катастрофи

...
Двама души и дете са пострадали при две отделни катастрофи
Коментари Харесай

Двама възрастни и дете пострадаха при две катастрофи във Варна

Двама души и дете са потърпевши при две обособени произшествия в област Варна през миналото денонощие, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Единият от случаите е станал на 21 април, към 10.30 часа, на кръстовището на ул. „ Ботевска “ и ул. „ Люлин “ в Долни чифлик.

29-годишният водач на лек автомобил от града, по време на придвижване, при маневра за изпреварване, не пропуща и блъска различен лек автомобил движещ се пред него и завиващ наляво. Вследствие на случая 50-годишната жена, управлявала втория автомобил получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Двама души са потърпевши при друго произшествие, към 12.00 часа в същия ден, на кръстовището на ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ и ул. „ Шипка “ в Провадия. 20-годишен водач на лек автомобил от града, по време на придвижване, лишава преимущество и блъска друго транспортно средство. Вследствие на случая 36-годишният лидер на втория автомобил и неговият сателит (дете) получават контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР