4 убити, 2 ранени при отделни самолетни произшествия близо до Ошкош, Уисконсин

...
Двама души бяха убити и други двама ранени при сблъсък
Коментари Харесай

Двама души бяха убити и други двама ранени при сблъсък във въздуха в събота, включващ хеликоптер и жирокоптер близо до Ошкош, Уисконсин, съобщиха официални лица, докато друг други двама души бяха убити при отделен инцидент, при който малък самолет се разби в близкото езеро.

Говорител на Асоциацията за експериментални самолети каза пред CBS News в изявление, че сблъсъкът във въздуха е станал малко преди 12:30 часа. местно време в района на регионалното летище Wittman.

Шерифският отдел на окръг Уинебаго съобщи на EAA, че двама души са загинали и двама са ранени при този сблъсък, каза говорителят.

Националният съвет за безопасност на транспорта информира EAA, че самолетът е принадлежал на лица, присъстващи на годишната конференция на EAA в Oshkosh, но които не са участвали в авиошоуто, добави говорителят.

Федералната авиационна администрация идентифицира самолета като хеликоптер Rotorway 162F и жирокоптер ELA Eclipse 10, с по двама души на борда.

Отделно, около 9 часа сутринта в събота, малък северноамерикански T-6 самолет, превозващ двама души, се разби в езерото Winnebago близо до Oshkosh след излитане от регионалното летище Wittman, съобщи FAA.

И двамата души на борда са загинали, според офиса на шерифа.

FAA и NTSB разследват и двата инцидента. Имената на жертвите и в двете катастрофи не бяха оповестени веднага и точните обстоятелства на катастрофите не бяха ясни.

В:
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР