Двама души бяха убити, а още един получи наранявания, след

...
Двама души бяха убити, а още един получи наранявания, след
Коментари Харесай

Самолет се разби през покрива на къща в Орегон, уби 2-ма и рани 1

Двама души бяха убити, а още един получи пострадвания, откакто дребен аероплан се разруши през покрива на къща в северозападен Орегон във вторник вечерта, оповестиха управляващите.

Катастрофата е станала към 19 часа. локално време, когато голям брой очевидци се обадиха на 911, с цел да оповестят, че са видели дребния аероплан да се „ върти спираловидно към земята “ и в последна сметка да се разбие в Нюберг, което е на към 25 благи от Портланд, написа пожарната и избавителната работа на долината Туалатин в обява във Facebook.

Пожарникарите дойдоха на мястото и откриха, че дребният аероплан се разруши през покрива на жилищен дом, като част от самолета се намираше вътре в самата къща, а останалата част в задния двор, съгласно противопожарната и избавителна работа обслужване. Двама пасажери в самолета бяха убити и един пасажер беше ранен.

Раненият беше изваден от отломките, преди да бъде превозен с хеликоптер до болница за контузии в Портланд за лекуване, оповестиха от противопожарната и избавителна работа. Докато пожарните екипи не престават да претърсват самолета, те откриват трети пасажер, който също е разгласен за мъртъв.

Никой различен, на земята или покрай дома в Нюберг, не е потърпевш при рухването на самолета. Въпреки че в началото екипажите не са разкрили " никакви индикации за никого вътре в дома ", извършените по-късно изявленията със притежателите на дома " разкриват, че е имало доста хора в дома, когато самолетът се е разрушил ", споделиха чиновници. Всички вътре съумяха да се изтеглят безвредно и макар злополуката дребният аероплан по този начин и не се възпламени.

„ Червеният кръст беше задействан, с цел да окаже помощ на фамилията, което е изгонено от резиденцията “, пожарът и избавителната работа сподели.

Екипи за търсене и избавяне и механически избавителен екип ревизираха местопроизшествието, с цел да подсигуряват структурната целокупност на останалия дом. Сега полицейското ръководство на Нюберг-Дънди работи с Федералната авиационна администрация и Националния съвет по сигурност на превоза, с цел да проверяват злополуката и аргументите за гибелта на двамата пасажери, които бяха убити.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР