Двама души бяха ранени след нов взрив на бомба в

...
Двама души бяха ранени след нов взрив на бомба в
Коментари Харесай

Двама ранени след поредната експлозия в Тексас

Двама души бяха ранени след нов гърмеж на бомба в Остин, Тексас, където по-рано този месец починаха двама души, след три детонации на колети-бомби, съобщи " Ройтерс ".

Двамата мъже, който са на забележима възраст към 20 години, са били признати в болница в неделя без животозастрашаващи пострадвания. Инцидентът е станал когато двамата са се приближи до подозрително устройство, оставено на пътя в югозападната част на града, което е избухнало, споделя шефът на шефът на полицията в Остин Брайн Манли.

От полицията настояват, че има възможност бомбата да е била задействана от някаква примка, която е била ритната или допряна от преминаващите около устройството, което се разграничава доста от предходните набези в града, когато незнаен причинител е доставял колети-бомби пред жилища, които са се взривявали при повдигането или отварянето им.

„ Общността ни би трябвало да бъде по-внимателна и да обръща особено внимание на всяко съмнително устройство. Предвид това, че новото устройство може да е било задействано с друг механизъм, искахме да отправим това предизвестие допустимо най-рано. “, споделя Манли.

„ Работим по презумпцията, че случаите са свързани “, добави той.

При първото нахлуване с колет-бомба в града на 2 март почина 39-годишен мъж, а на 12 март избухнаха още две бомби, които убиха 17-годишен юноша и раниха две дами.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР