Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при

...
Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при
Коментари Харесай

Мъж загина при взрив на автомат за билети в Германия

Двама души бяха задържани, откакто млад мъж почина при детонация на автомат за билети на железопътната гара в източния немски град Хале, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Силата на гърмежа е била толкоз огромна, че предната част на машината е изхвърчала и е паднала върху срещуположния коловоз.

Машинист забелязал 19-годишен мъж да лежи в безсъзнание и оцапан с кръв до машината и се обадил на Бърза помощ. Младежът бил откаран в близка болница, само че умрял там.

Полицията е арестувала двама души на възраст 15 и 20 години, за които се допуска, че са се пробвали да взривят автомата, с цел да откраднат парите от него. Властите считат, че жертвата на гърмежа е била също забъркана в опита за кражба.

По данни на немската железопътна компания Дойче бан през предходната година е имало към 250 случая на взривяване на автомати за билети за кражба на пари от тях.

В град Хале случаите зачестиха през последните седмици. Само през сегашния месец е имало още седем сходни случая - шест пъти бяха взривени автомати за билети и веднъж бе взривен банкомат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР