Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при

...
Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при
Коментари Харесай

Автомат за билети експлодира и уби мъж в Германия

Двама души бяха задържани, откакто млад мъж почина при детонация на автомат за билети на железопътната гара в източния немски град Хале, съобщи ДПА.

Силата на гърмежа е била толкоз огромна, че предната част на машината е изхвърчала и е паднала върху срещуположния коловоз.

Машинист забелязал 19-годишен мъж да лежи в безсъзнание и оцапан с кръв до машината и се обадил на Бърза помощ. Младежът бил откаран в близка болница, само че умрял там.

Полицията е арестувала двама души на възраст 15 и 20 години, за които се допуска, че са се пробвали да взривят автомата, с цел да откраднат парите от него. Властите считат, че жертвата на гърмежа е била също забъркана в опита за кражба.

По данни на немската железопътна компания Дойче бан през предходната година е имало към 250 случая на взривяване на автомати за билети за кражба на пари от тях.

В град Хале случаите зачестиха през последните седмици. Само през сегашния месец е имало още седем сходни случая - шест пъти бяха взривени автомати за билети и веднъж бе взривен банкомат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР