Двама дилъри на наркотици получиха осъдителна присъда "лишаване от свобода",

...
Двама дилъри на наркотици получиха осъдителна присъда "лишаване от свобода",
Коментари Харесай

Полицията хвана двама дилъри на наркотици, съдът им даде условна присъда

Двама дилъри на опиати получиха неоправдателна присъда "лишаване от независимост ", откакто бяха разкрити от чиновниците на реда в Първомай. Специализираната интервенция е извършена при започване на месеца под управлението на окръжната прокуратура. След добита информация, че в магазин за цигари и алкохол в града се популяризират наркотични субстанции, криминалистите подхванали процесуални и следствени дейности. 
На излизане от комерсиалния обект били хванати младежи на 20 и 18 години, които носели общо към 15 грама марихуана и 1,7 грама хашиш. Вътре пък бил арестуван 21-годишен чиновник, в чиято чанта проверяващите разкрили железен гриндер, близо 2 грама марихуана и 0,128 грама амфетамин. Тримата са били отведени в районното ръководство за период до 24 часа. 
В хода на формираното бързо произвеждане по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс, с разпореждане на Окръжна прокуратура - Пловдив мярката на двамата по-възрастни първомайци била удължена до 72 часа. След разглеждане на материалите в Пловдивския областен съд, на 6 октомври те са приети за отговорни и наказани с "лишаване от независимост " за 1 година и 6 месеца, с изпитателен период от 3 години, и санкция от 2500 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР