Двама депутати от Продължаваме промяната“ (ПП) се сдърпали след заседание ...

PromoMall.bg
Двама депутати от Продължаваме промяната“ (ПП) се сдърпали след заседание

Депутати от ПП се сбили заради закон за „Лукойл“

Двама депутати от „ Продължаваме смяната “ (ПП) се сдърпали след съвещание на. Това разгласи някогашният национален представител от Национална движение „Симеон Втори" във фейсбук.

Такава вест се появи и в уеб страницата pik.bg.

“Съобщиха ми, че двама депутати от партията на шарлатаните – Природен парк, някой си Сабрутев и някой си Рибарски (или Рибаров), се били сбили в Парламента след съвещание на Комисията по енергетика. Такива простаци не е имало в Народното заседание. Позор! “, написа Цеков.

Повод за свадата бил законопроектът на „ Демократична България “, който дава алтернатива страната да влезе краткотрайно в контрола на бургаската рафинерия „ Лукойл “, в случай че това се наложи.

Венко Сабрутев бе единственият от Природен парк, който гласоподава с „ въздържал се “ дружно с представителите на „ Възраждане “. Всички останали парламентарни групи бяха „ за “.

Според pik.bg след съвещанието Радослав Рибарски, който е зам.-председател на комисията, потърсил сметка от Сабрутев, като го изритал в краката в коридорите - пред стаята на парламентарната група. Блъснал го и с ръка в гърба с думите: „ Влизай в този момент да кажеш с кой си го съгласувал това “.

Източник: flagman.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР

PromoMall.bg