Двама депутати на Възраждане са били заплашени миналия месец в

...
Двама депутати на Възраждане са били заплашени миналия месец в
Коментари Харесай

Депутати на Копейкин били заплашвани в Кюстендил

Двама депутати на " Възраждане " са били застрашени предишния месец в Кюстендил, съобщи в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов. 

" Преди месец и половина, два, двама наши народни представители бяха заплашвани от едно лице, престъпно проявено, за което в следствие се оказа, че има и сигнали от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил за това, че го търсят. Обявяват го за търсене на 7 декември, към момента не е заловен, макар че научаваме, че се разхожда напълно свободно в родния си град Панагюрище. Това задава въпроса в нас дали няма някакъв чадър, обтегнат над него, и някой в съответното поделение на Министерство на вътрешните работи в Панагюрище не покровителства това лице. Това изясни Костадинов в Народното събрание, само че не посочи кои са заплашваните му сътрудници.

В края на ноември предходната година закани за живота получи депутатът Климент Шопов от " Възраждане ". Заради предизвестията Шопов върви с защита, наложена му от страната, въпреки че той самият предпочитал да не се възползва. В момента се води досъдебно произвеждане по случая и нямало по какъв начин да се разкрият повече детайлности.

Заплахите са почнали, откакто Климент Шопов е станал народен представител. Той е роден в Монреал. Той се отхвърли от канадското си поданство и стана първият народен представител на партия „ Възраждане ”, определен от Сливен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР