Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а суданецът ми

...
Двама дебели полицаи пушеха в лицето ми, а суданецът ми
Коментари Харесай

Волен Сидеров Захапа Борисов Заради Нападението Над Деница! Иска Контрол Над Мвр! Видео

Двама дебели служители на реда пушеха в лицето ми, а суданецът ми демонстрира междинен пръст ", описа Волен Сидеров тази заран пред телевизия " Европа ".

По думите му водачът се нахвърлил против брачната половинка му на столична улица. Лидерът на " Атака " е отчаян, че нито министър председателят Бойко Борисов му се обадил, нито съдружният му сътрудник и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който е вицепремиер по сигурността.

" Министерство на вътрешните работи е прогнила система, безапелационен е Сидеров. Според него вътрешният министър Младен Маринов би трябвало да бъде махнат незабавно. Националистът желае " Атака " да поеме Министерство на вътрешните работи. Досега във ведомството се наливали милиарди, безусловно безсмислено. Същото се отнасяло и за ДАНС, от която нямало никаква изгода. Сидеров имал подготвен човек, който да поеме вътрешното ведомство. Не сподели дали става дума за организационния секретар на партията му Светослав Лазаров.

Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади!, отсече Сидеров. Той даде образец за бързата интервенция на премиера по случая с журналиста от " Господари на ефира " във Велико Търново, когато се обади от Ню Йорк, а в този момент мълчал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР