Двама британски полицаи са обвинени в изнасилване на жертви на

...
Двама британски полицаи са обвинени в изнасилване на жертви на
Коментари Харесай

Ченгета за пример изнасилвали жертви на престъпления

Двама английски служители на реда са упрекнати в обезчестяване на жертви на закононарушения. Това е станало допустимо откакто изданието " Дейли Мейл " е съумяло да се добере до кореспонденцията сред злокобните чиновници на реда. Съобщава се, че служителите на реда са обсъждали по какъв начин са поискали от жертвата на закононарушение да прави секс под опасност от отвод да бъде прегледана молбата й.

В допълнение, Скотланд Ярд и органът, обвързван с надзора на активността на правоохранителните органи, учат видео с секрети фотоси в ръководството, пияна жена на задната седалка на полицейската кола, както и видеоклипове, в които чиновниците на реда жестоко малтретират водачи, които се обърнали към полицията. Тези фрагменти и известия били инцидентно разпознати при следствието на случай на подкупи обвързван с английски предприемач.

И двамата служители на реда, Едуард Бенгри и Джон Тейлър, са отстранени от работа, прецизира Блиц. Бенгри е декларирал, че не знае нищо за видеото и известията, а Тейлър отказал да разяснява обстановката.

Едуард Бенгри по-рано е бил отличен и награден за " прелестен образец за полезности, които са значими в полицейската активност в столицата ". През 2016 година той получава и премия след спасяването на задушаващо се момче.
 Ченгета за образец изнасилвали жертви на закононарушения
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР