Двама братя са в болница със счупени носове и зъби

...
Двама братя са в болница със счупени носове и зъби
Коментари Харесай

Бой в дискотека! Пребиха двама братя ВИДЕО

Двама братя са в болница със счупени носове и зъби след побой в дискотека. Случаят от Троян, а потърпевшите настояват, че са пребити от защитата без каквато и да е причина. Сега мъжете са в Плевенската регионална болница.  

 „ Към среднощ отидохме в нощния клуб с петима души. Всичко вървеше обикновено до 03.20 ч. Тогава един охранител пристигна зад тила ми и повали брат ми. Хванах го за рамото и му споделих да го остави. Той ме блъсна и пристигнаха още охранители. Изкараха ни на входа на заведението и започнаха да ни бият. Скачаха ми на главата, ритаха ни ”, разказа  19-годишният Георги.

„ От години навестявам дискотеката и не съм имал проблеми до момента. Никога не съм взел участие в спорове ”, разясни брат му Тихомир, който е на 27 години.



Собственикът  на заведението – Мартин, обаче има друга версия за случилото се.

„ По-големият брат и още един мъж от групата носеха ножове. Казахме, че не може да влязат с тях и ги взехме. Впоследствие до тяхната маса пристигна група. Скараха се двете компании. Направихме кордон. Накрая огромният брат скочи да се бие с тях. Опитахме се да ги разделим. И по нашите момчета имаше ритване, до момента в който ги избутаме извън. Пред заведението към този момент всеки удряше всеки ”, изясни той пред " Нова ".

Двамата братя, настанени в болница отхвърлят да са носили ножове и да са се били с другата компания.

От полицията обявиха, че по предварителни данни е имало 37-годишен мъж, на който му е откраднато яке с пари.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР