Двама братя от доспатското село Любча са задържани в ареста

...
Двама братя от доспатското село Любча са задържани в ареста
Коментари Харесай

Братя в ареста – единият пиян зад волана, другият в опит за подкуп

Двама братя от доспатското село Любча са арестувани в ареста на Смолян – единият пийнал зад кормилото, другият поради опит да подкупи служител на реда.
Снощи в 1.29 часа полицията стопира за инспекция „ Фолксваген Поло “ до кръстовището на маданския мост в кв. Устово на регионалния град.
Установено било, че 41-годишният лидер с букви К. К. от Любча е пийнал. Проверката посочила 1,5 промила алкохол в издишания въздух.
Непосредствено след тестванетос дрегера пътуващият в автомобила брат на водача опитал да подкупи със 100лв. проверяващия служител на реда.
Целта на 39-годишния мъж с букви М. К. била да осуети инспекцията против брат си.
Двамата мъже са арестувани за 24 часа със заповед на началника на РУ-Смолян.
Срещу пияния водач е формирано бързо произвеждане за ръководство на моторно транспортно средство под въздействието на алкохол, за което плануваното по закон наказване е отнемане от независимост от една до три години и санкция от двеста до хиляда лв..
Срещу 39-годишния му брат е формирано бързо произвеждане за предоставяне на рушвет на длъжностно лице – полицейски чиновник, за което е планувано отнемане то независимост до 10 години и санкция до 15 000 лв..
Работата по двата случая продължава, материалите са докладвани на прокуратурата.
Снимка: списък
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР