Двама братя от България - Кенан (45) и Ишмаил Нури

...
Двама братя от България - Кенан (45) и Ишмаил Нури
Коментари Харесай

Българите Кенан и Ишмаил с мутренско изпълнение на пътя в Англия, бият шофьори

Двама братя от България - Кенан (45) и Ишмаил Нури (39) бяха наказани през вчерашния ден във Англия, откакто нападнали двама водачи на камиони на автомагистрала по време на запушване, написа Hertfordshire Mercury. Жертвите им били оставени със счупени зъби и ребра. Пред съда в Сейнт Олбънс двамата се признали за отговорни. Братята от България живеят на Острова и работят като водачи на камион, с който пътуват из Европа.

По време на случая, довел до мутренското буйство, Кекан седял на седалката до водача, а Ишмаил управлявал камиона.

Съдия Мери Кетърсън разказва случката при прочитането на присъдата: " На 14 ноември вие сте били във вашия камион с холандска регистрация. Трафикът е бил доста муден поради ремонт на пътя. Първата жертва господин Нийсън е управлявал своя камион и видял вашия в спешната лента. Той минал около вас и в същото време Ишмаил Нури се опитал да го спре. Прозорците и на двете машини били свалени и Кенан почнал да псува на родния си език, като включвал и британски ругателни думи. След това хвърлил бутилка в кабината на Нийсън. В момента придвижването било спряло. Г-н Нийсън излязъл от своята кабина, а също и Кенан. След това вие сте, Кенан Нури, сте го блъснал в дясното око. Незадоволен от това, вие сте го блъснал още няколко пъти и той паднал на колене. Г-н Нийсън се опитал да избяга от вас като влезнал под ремаркето на камиона си. Той пропълзял изпод и съумял да се промъкне в кабината си. При спора получил контузия в дясното око, два предни зъба били избити, бил засегнат езикът му, коленете, имал счупени ребра.

Докато Кенан Нури биел господин Нийсън, неговият брат Ишмаил Нури бил забъркан в друго нахлуване против различен водач на камион - господин Фаулър. Той е карал трети камион, само че се оказал чиновник на същата компания, в която работил Нийсън. Загрижен за сътрудника си, той слязъл от камиона си и видял Ишмаил Нури, който изглеждал нападателен и ядосан. Затова англичанинът блъснал първи, а Ишмаил дал отговор с толкоз мощен удар, че го съборил на земята. След това го ритал в ребрата, до момента в който господин Фаулър към този момент бил паднал. "

Съдийката направи забележка на обвиняването, което пропуснало да се свърже с българските управляващи да ревизира правосъдното минало на двамата братя. Заради този пропуск била принудена да одобри, че нямат престъпно минало.

Кенан беше наказан на 8 месеца затвор и 750 паунда обезщетение, а Ишмаил - на 12 месеца и обезщетение от 335 лири.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР