Двама братя на 22 и 17 години са арестувани и

...
Двама братя на 22 и 17 години са арестувани и
Коментари Харесай

Братя изнасилиха и пребиха до смърт 42-годишен мъж във Велинград

Двама братя на 22 и 17 години са задържани и упрекнати в побой и обезчестяване на 42-годишен мъж от Велинград, който в следствие е открит мъртъв с голям брой пострадвания по тялото, оповестяват от Апелативната прокуратура в Пловдив.

На 13 януари двамата братя нападнали жертвата в колибата, в която жертвата живеела. Те го заплашвали, пребили и изнасилили, след което напуснали мястото на престъплението.

Сигналът за умрелия мъж бил подаден три дни по-късно - на 16 янури. Под надзора на Районна прокуратура - Пазарджик неотложно са почнали дейности по следствието.

На място бил открит дървен прът, който съгласно проверяващите е главното оръжие, с което двамата братя са пребили жертвата. По първични данни 42-годишният мъж е умрял от голям брой вътрешни кръвоизливи и разкъсвания.

Първоначално досъдебното произвеждане е формирано за причиняване на гибел по несъобразителност, след което станало ясно, че има следи и от полово принуждение.

Двамата причинители са открити и задържани няколко часа по-късно.

Районна прокуратура-Пазарджик е внесла искане в съда за установяване на мярка " задържане под стража " за обвинените, които са арестувани за 72 часа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР