Двама бивши номер 1 в света ще се изправят един

...
Двама бивши номер 1 в света ще се изправят един
Коментари Харесай

Мъри срещу Медведев във финала в Доха

Двама някогашни номер 1 в света ще се изправят един против различен във финала на шампионата от сериите АТП 250 в Доха, откакто британецът Анди Мъри и руснакът Даниил Медведев завоюваха своите полуфинални срещи.

35-годишният Мъри продължи със страхотното си показване през тази седмица и избави пет мачбола, преди да победи чеха Иржи Лехечка с 6-0, 3-6, 7-6(6). По този метод трикратният победител в шампионатите от Големия шлем записа четвърти челен трисетов триумф в Доха и втори след избавен мачбол. Лехечка имаше два шанса да затвори мача при 5-3 и сервис на Мъри в решаващия сет, както и три следващи благоприятни условия при 5-4, 40-0 и личен сервис, само че по този начин и не съумя да го стори.

" Не знам по какъв начин завоювах, това е един от най-невероятните обрати в кариерата ми. Знаех, че той сервира за първо присъединяване на край, тъй че желаех да го слага напрегнат. Знам, че е мъчно да сервираш за мач в такава обстановка, само че почтено казано не знам по какъв начин съумях да обърна ", показа Мъри, чиито шест победи през тази година са пристигнали в решителен сет.

В първия си край от предишния юни британецът ще срещне международния номер 8 Даниил Медведев, който победи канадеца Феликс Оже-Алиасим с 6-4, 7-6(7). Медведев е спечелил и двата си мача с Мъри до този миг.

Финалът на шампионата стартира в 17:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР