Двама безразсъдни“ шофьори бяха вкарани в затвора, след като убиха

...
Двама безразсъдни“ шофьори бяха вкарани в затвора, след като убиха
Коментари Харесай

„Безразсъдни“ шофьори, които вдигнаха скорост от 100 мили в час преди фатална катастрофа с майка на две деца в затвора

Двама „ безразсъдни “ водачи бяха вкарани в пандиза, откакто убиха майка на две деца, до момента в който се състезаваха между тях.

Тери-Ан Маршал, на 36, почина неотложно на 28 януари 2022 година след конфликт с друга кола на B4228 покрай Слинг в гората на Дийн. 32-годишният Том Хил се опитваше да се оправи с 26-годишния Линдън Парсънс, когато подвигна скорост от 100 благи в час и загуби надзор над колата си. След това той се блъсна в Mini, каран в противоположната посока от Тери-Ан.

Глочестърският кралски съд разбра, че Хил е пътувал до Коулфорд, Глостършър, с цел да види Парсънс в магазина му за вейп. След това двамата се съгласили да пътуват до дома на Парсънс в близкия Сейнт Бриавелс, с цел да видят кола, която той продава. Двамата потеглиха с коли с нараснала продуктивност - с Парсънс във Volkswagen Golf GTI и Hill с Ford Fiesta ST - и започнаха да се състезават един с различен, оповестява Gloucestershire Live. Разследващите разкрили, че и двамата са достигнали скорост от 100 благи в час п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР