Двама български таекуондисти са поканени да представят страната ни на

...
Двама български таекуондисти са поканени да представят страната ни на
Коментари Харесай

Двама български състезатели се класираха в таекуондо сериите на Grand Prix

Двама български таекуондисти са поканени да показват страната ни на най-високия клас шампионати - сериите на Grand Prix. Високите резултати на Владимир Далаклиев и Калоян Бинев ги изпращат непосредствено в Рим, където двамата ни най-успешни състезатели в олимпийските категории ще премерят сили с първите 31 топ състезатели в олимпийската класация.

Първите Grand Prix серии ще се проведат в италианската столица от 1 до 3 юни 2018г. Те са с сан G4, а високите точки, които носят, оформят класиранията за идните Олимпийски игри в Токио през 2020 година.

Медалистът от международното през 2017г. - Владимир Далаклиев се подрежда под номер 16 измежду най-хубавите в света на таекуондо в олимпийската категория - 68кг., а 25-ти е Калоян Бинев, който играе в олимпийската категория - 58кг.

 Снимка 354250
Източник:

Невероятен триумф за страната е присъединяване на двамата български таекуондисти в идните серии на Grand Prix. Вече 2 години достиженията на родното таекуондо вървят стремително нагоре, а поканите към двамата български състезатели на идната конкуренция в Рим са следващото доказателство за това.

До момента за присъединяване в влиятелните шампионати са се класирали актуалният треньор на националите ни Теодор Георгиев през 2015 и носителят на орден от международното състезание през 2017 - Владимир Далаклиев. Тази година Теодор Георгиев също ще вземе присъединяване в Grand Prix Roma 2018, само че този път като треньор на националите ни.

 Злато за България на
Злато за България на " President’s Cup " в Атина

В тазгодишното издание на конкуренцията имаше над 2800 участници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР