Двама български национали ще се борят за бронзови медали във

...
Двама български национали ще се борят за бронзови медали във
Коментари Харесай

Двама български национали ще се борят за медали в класическия стил

Двама български национали ще се борят за бронзови медали във втория ден на Европейското състезание по битка типичен жанр, стана ясно след изиграване на полуфиналите.

Айк Мнацаканян загуби на полуфиналите на 77 кг и на следващия ден ще се бори за бронзов орден в следобедната сесия. Българският олимпиец отстъпи с 3:7 на европейския вицешампион Юнуш Башар (Турция), който ще направи втори следващ опит да се качи на върха на Стария континент.

Съперник на Мнацаканян ще бъде спечелилият от дуела сред Ибрахим Ганем (Франция) и Антонио Каменяшевич (Хърватия).

Йоан Димитров пък отстъпи с 2:10 на Нику Ожой (Румъния), който в следствие тушира за 50 секунди Ислам Абасов (Азербайджан) на полуфиналите. Така българският национал ще срещне Метехан Башар (Турция) в утрешния репешаж. При възможен триумф той ще се бори с Абасов за орден.

Стефан Григоров пък отпадна от шампионата със загуба в квалификациите на 55 кг.

Утре на Европейското състезание започват и последните български национали - Едмонд Назарян на 60 кг против Ерик Торба (Унгария), Иво Красимиров на 67 кг против Кристоф Бургер (Австрия) или Матеуш Бернатек (Полша), Дейвид Димитров на 72 кг против Ховард Йоргенсен (Норвегия), Росиан Дермански на 82 кг против Ярослав Филчаков (Украйна) и Кирил Милов на 97 кг против Роберт Ершек (Унгария).

Днес след 19:00 България има четири директни битки за медали при дамите.
 Тайбе и Евелина излизат за евротитли довечера
Тайбе и Евелина излизат за евротитли довечера

Успех на нашите момичета
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР