Двама български борци в класическия стил стигнаха до репешажите за

...
Двама български борци в класическия стил стигнаха до репешажите за
Коментари Харесай

Двама българи стигнаха до репешажите за бронза на СП по борба за младежи до 23 години

Двама български борци в класическия жанр стигнаха до репешажите за бронза на Световното състезание за младежи до 23 години в унгарската столица Будапеща. Най-близо до край бе Дейвид Димитров, който в категория до 67 кг загуби на полуфиналите от Александър Лавончук (Украйна) с 0:2 точки. Преди това той реализира победи над португалеца Педро де Мораии Са с 8:0 и над Виталис Лазовски (Германия) с 4:0. В разногласието за бронза Димитров чака спечелилия от дуела сред Сайджад Именталабфумани (Иран) и Хаджъ Каракуш (Турция).

На репешажите на следващия ден ще продължи и Мартин Велев, който в категория до 60 кг загуби на старта от бъдещия финалист Армен Маликян (Армения) с 0:8.В баражите Велев ще стартира против иранеца Мехди Мохсен Неджад.

Поражения в репешажите в утринния сеанс претърпяха Никълъс Сулев (63 кг) след 1:5 точки против Ерик Торба (Унгария), както и Радослав Георгиев при 130-килограмовите, който падна с туш от казахстанеца Мансур Шадукаев.

Другите български представители през днешния ден също завършиха присъединяване си. Стоян Кубатов (72 кг) отстъпи с 0:9 на грузинеца Рамаз Зоидзе, а Светослав Димитров (82), стартира с триумф над Димитру Минаскурта (Молдова) с 10:0, само че след това загуби от унгареца Тамаш Левай с 4:7.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР