Двама българии попаднаха в идеалния отбор на 24-ия кръг на

...
Двама българии попаднаха в идеалния отбор на 24-ия кръг на
Коментари Харесай

Двама българи в идеалния отбор на руското първенство

Двама българии попаднаха в идеалния тим на 24-ия кръг на съветската Премиер лига, формиран от изданието soccer.ru. Това са капитанът на националния ни тим Ивелин Попов (Рубин Казан) и най-възрастният измежду избраниците на Петър Хубчев Петър Занев (Амкар Перм).

" Можеше да има и различен бранител на тази позиция в единадесеторката ни, тъй като Георги Шенников осъществя гол. Но ние избрахме Петър Занев, тъй като неговата асистенция към Аарън Оланаре спомогна да се реализира огромната сензация на кръга и Амкар да победи водача Локомотив Москва. И по тази причина се стопираме точно на българина отляво на защитата.

В Рубин Ивелин Попов работи по метод на върха на офанзивата, който разрешава на наставника Курбан Бердиев да покаже на сътрудника си от Спартак Москва Масимо Карера, че не го е употребявал по най-хубавия метод, до момента в който беше в тима му. За Рубин Попов означи втори гол в три мача, а в Казан несъмнено са щастливи.

И изниква въпросът какво би станало през лятото? Дали Рубин ще го откупи, или пък Масимо Карера ще успее да откри място за него в проектите си? Предстои да разберем, изключително откакто има травми в състава на Спартак”, по този начин аргументират избора си от soccer.ru.
Премиер Лига 24 кръг, неделя 1 април  Урал 1:1краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР