Двама американски войници бяха убити и дванадесет бяха ранени, когато

...
Двама американски войници бяха убити и дванадесет бяха ранени, когато
Коментари Харесай

Двама американски войници загинаха, след като армейски транспортен автомобил се преобърна в Аляска

Двама американски бойци бяха убити и дванадесет бяха ранени, когато армейски транспортен автомобил се прекатурна при подготвителен случай покрай Салча, Аляска, в понеделник, заяви армията.

Войниците са се возили в транспортно транспортно средство, известно като леко приблизително тактическо транспортно средство (LMTV), когато е станал случаят, споделиха от армията.

Това се случи в подготвителната зона Юкон, главно оборудване за осъществяване на образование в централна Аляска, което обгръща близо 270 000 акра. LMTV е превозвал общо 17 бойци по време на случая, споделиха от армията.

Първите респонденти се втурнаха към мястото, с цел да лекуват бойците и да ги извадят от транспортното средство, с цел да могат да бъдат медицински евакуирани по земя и въздух до болница.

Говорителят на армията Джон Пенел сподели пред CNN, че повода за случая се проверява и имената на жертвите ще бъдат оповестени, откакто околните им бъдат известени.

Към вторник следобяд 8 от 12-те ранени бойци са били освободени от болничното заведение, а останалите четирима бойци са в устойчиво положение, сподели Пенел, добавяйки, че съответните пострадвания, които са получили бойците, няма да бъдат оповестявани сега.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР