Двама агресивни ученици са нападнали и са се опитали да

...
Двама агресивни ученици са нападнали и са се опитали да
Коментари Харесай

Безобразие! Агресивни ученици нападнаха с дебели сопи мъж в Монтанско

Двама нападателни възпитаници са нападнали и са се пробвали да оберат мъж от Монтанско, научи BulNews.bg. Инцидентът е станал на 9-ти февруари тази година, само че преди дни гамените бяха изправени ред съда в Лом. Те обаче се разминаха единствено с присъда от публично неодобрение.
От документите по делото излиза наяве, че двете момчета И.С.Т. и Е.Г.З. са възпитаници със приключено главно обучение и до в този момент не са осъждани за други закононарушения. Те нападнали и със мощ са се пробвали да завлечен парите на С.Л.С. За да ограбят мъжа двамата употребявали дебели тояги, с които го блъснали няколко пъти, като единият замахнал и с бутилка алкохол. Нападението им обаче се провалило, защото пострадалият почнал да вика. Невръстните бандити се стреснали и избягали.
Според магистратите учениците са направили офанзивата си като малолетни, само че са можели да схващат свойството и смисъла на осъщественото и да управляват постъпките си. Наказанието им е публично неодобрение, което да се прочете пред съучениците им в школото, на което са ученици. Освен това двамата гамени ще би трябвало да заплатят солидарно направените по делото разходи в размер на общо 148.12 лв. за експертиза, и 5 лв. по бюджета на правосъдната власт.
Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР