Двама адвокати, които не са свързани със Сам Банкман-Фрийд или

...
Двама адвокати, които не са свързани със Сам Банкман-Фрийд или
Коментари Харесай

Идеята Сам Банкман-Фрийд да дава показания може да се окаже много лоша

Двама юристи, които не са свързани със Сам Банкман-Фрийд или FTX, споделиха своите визии за опцията някогашният основен изпълнителен шеф да даде показания по време на настоящия правосъден развой.

В неотдавнашно изявление за подкаста “ ” с Лора Шин Сам Ензер, сътрудник в Cahill Gordon and Reindel, изрази убеждението си, че Банкман-Фрийд може да утежни ситуацията си, като даде показания. Ензер съобщи:  

От друга страна, Ензер също по този начин счита, че даването на показания е единственият късмет на Банкман-Фрийд да бъде оневинен – и може да бъде обезверен опит за понижаване на присъдата му или за оправдаване.

Той също по този начин призна обаче, че даването на показания може да бъде единственият късмет на Банкман-Фрийд за оправдателна присъда, финален опит да понижи присъдата си или да си обезпечи оправдателна присъда:

Грег Стронг, сътрудник в DLx Law, се съгласи с оценката на Ензер. Той акцентира, че лицата, които вземат участие в огромни финансови измами, постоянно имат изключителни умения за увещание и може да имат вяра, че могат да повлияят на мнението. Стронг означи, че тази религия в себе си може да накара Банкман-Фрийд да желае да свидетелства, само че предизвести да не го прави, като се имат поради събитията.

Миналата седмица Каролин Елисън, някогашен началник на “ ” и някогашна другарка на Банкман-Фрийд, свидетелства , че е получавала инструкции от обвинения да извърши разнообразни закононарушения. Ако бъде наказан, някогашният изпълнителен шеф на FTX, може да бъде изправен пред над 100 година отнемане от независимост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР