Двама 18-годишни младежи оцеляха по чудо, след като лек автомобил

...
Двама 18-годишни младежи оцеляха по чудо, след като лек автомобил
Коментари Харесай

Двама младежи излетяха с Мерцедес в пропаст над Благоевград, оцеляха по чудо


Двама 18-годишни младежи оцеляха по знамение, откакто лек автомобил "Мерцедес"-А-класа излетя от пътя с. Делвино-Благоевград нощес, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Сигналът за пътния случай е подаден в 18.14 нощес, от лидер на лек автомобил, който видял, че движещата се пред него кола излетява от пътя.

Лекият автомобил е ръководен от 18-годишен юноша от град Сандански, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Младежите изхвърчали от пътя на втурване от мемориала "Памет и вяра", или „ Кръста ” към Благоевград. Пътнотранспортното произшествие става на изострен десен завой, който лидерът изпуснал. На политане от пътя лекият автомобил безусловно скочил като от трамплин от купчината пръст и се преобърнал няколко пъти през таван по стръмния склон, с цел да спре в овраг на към 70-80 м под пътя.

Водачът на автомобила, който подал сигнала, сподели нощес, че не познава авариралите, слязъл в дерето и им оказал помощ да излязат от смачкания до неразбираемост „ Мерцедес ”. На местопроизшествието дойдоха две пожарни и кола за спешна помощ.

Водачът е признат в Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград с два хематома на главата, а спътникът му от Благоевград-с порезна рана на лицето. И двамата са настанени в отделението по хирургия без заплаха за живота. Оцелели са поради поставените защитни колани, и заради обстоятелството, че автомобилът пада в оврага на колелата си.

Цяла нощ местопроизшествието бе охранявано от полицейски патрул до осъществяването на оглед през светлата част на денонощието, който завърши в 9.30 ч. тази заран.

На този завой на Кръстовден - 2014 година лек автомобил излетя от пътя, намиращото се вътре 4-годишно момче изпадна от купето и бе премазано от него при преобръщането. Майка му и спътникът й тогава оцеляха, автомобилът се „ паркира ” на същото място като при снощния случай. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР