Двадесетгодишна шуменка е установена да шофира след употреба на кокаин,

...
Двадесетгодишна шуменка е установена да шофира след употреба на кокаин,
Коментари Харесай

Полицаи задържаха 20-годишна шуменка, шофирала след употреба на кокаин, канабис и амфетамин


Двадесетгодишна шуменка е открита да кара след приложимост на кокаин, канабис и амфетамин, оповестиха от пресцентъра на полицията в града.  

Екип на пътна полиция спрял лидер на лек автомобил " Ауди А5 " с варненска регистрация на бул. " Ришки проход " в Шумен тази нощ, към 2:50 часа. Зад кормилото била 20-годишната шуменка. С нея пътувал и 21-годишен локален гражданин. Жената била тествана за шофиране след приложимост на наркотични субстанции или техни аналози. Отчетена била позитивна на кокаин, канабис и метамфетамин проба. Тя отказала да даде кръвна проба за разбор. 

При претършуване в автомобила е открит полиетиленов плик с бяло на бучки вещество, зелена кутийка със суха тревна маса и три полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, по данни на дамата – амфетамин. В населявано от нея жилище са открити още три пликчета с бяло прахообразно вещество. Те са конфискувани и ще бъдат лабораторно изследвани. 

Двамата са арестувани за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен, дамата - за ръководство след приложимост на наркотични субстанции, а 21-годишният мъж - за държане на наркотични субстанции. Образувано е досъдебно произвеждане.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР