Двадесет и шест години след дебюта на оригиналния филм Ирма

...
Двадесет и шест години след дебюта на оригиналния филм Ирма
Коментари Харесай

Хаосът на киното и славата са в центъра новия сериал Ирма Веп на HBO

Двадесет и шест години след дебюта на истинския филм " Ирма Веп " нов римейк се насочва към телевизионния екран. В ритъма на 21 век, лимитираният сериал от 8 епизода ще опише по нов метод историята за кино звезда, която се сблъсква с неволите на своята кариера и живот.

В основната роля е носителката на Оскар Алисия Викандер, а премиерата на сериала е планувана за идната седмица.Продукцията към този момент направи международната си премиера като публична селекция на фестивала в Кан.

Викандер влиза в ролята на Мира - американска кино звезда, която е разочарована от кариерата си и неотдавна е минала през разлъка. Тя идва във Франция, с цел да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френската класика " Вампирите ".

Историята стартира да преплита действителността на Мира и тази на героинята й на снимачната площадка, до момента в който последователно двата облика стартират да се размиват и сливат. " Ирма Веп " разкрива несигурната почва, която лежи на границата сред измислицата и действителността и изкуството и живота.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР