Двадесет и две творби от различни жанрове за събитията в

...
Двадесет и две творби от различни жанрове за събитията в
Коментари Харесай

Спасяването на децата от тайландската пещера вдъхнови 22 творби

Двадесет и две произведения от разнообразни жанрове за събитията в пещерата Кхао Луанг в Тайланд,в която възпитаници бяха блокирани в продължение на повече от две седмици, са в развой на основаване. Както се оповестява във вестник " Нейшън ", измежду тях са филми, телевизионни сериали, видео игри, музикални видеоклипове и книги, съобщи БГНЕС.
Освен това тайландски и задгранични медии са създали с 12-те момчета и техния треньор изявленията за 27 разнообразни стратегии. Министерството на културата обаче означи, че никой още не е получил правото да направи филм за спасяването на децата. Изявлението идва на фона на новината, че „ Юнивърсал пикчърс “ са подписали съглашение. " Правителствената група стартира обсъждане на предложенията за придобиване на права за основаване на филми и други произведения от 15 до 23 ноември ", сподели министърът на културата Вира Ротпотчанарат.
На 23 юни 12 деца от футболен тим на възраст сред 11 и 16 години и техният 25-годишен треньор изчезнаха в пещерата Кхао Луанг. Подземието, в което се намираха, се простира на съвсем 10 километра, с няколко входа и изхода, както и с огромни зали, където изчезналите са се скрили от прииждащата вода. В продължение на три дни, от 8 до 10 юли, водолазите съумяха да отведат две групи от по четири деца и една от петима души. Всички бяха отведени в болница " Прачанукро " в Чианграй, откъдето бяха изписани на 18 юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР