Двадесет и двама депутати са под карантина днес и участват

...
Двадесет и двама депутати са под карантина днес и участват
Коментари Харесай

22 депутати са под карантина

Двадесет и двама депутати са под карантина през днешния ден и вземат участие в съвещанието на Народното събрание отдалечено. Това заяви заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, управляващ съвещанието.

" Ще бъде известно предизвикателство гласуването, само че имам вяра, че ще се справим``, разяснява той.

На тържествена гала от 10.00 часа президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова поставят клетва пред Народното събрание за втория си мандат. След това президентът ще направи послание към народа и Народното събрание. Радев и Йотова ще встъпят в служба на 22 януари.

В програмата за четвъртък е първото четене на промени в Закона за корпоративното подоходно облагане, в Закона за акцизите и данъчните хранилища и в Закона за налог върху добавената стойност.

За петък е планувано второто четене на Законопроект за удължение до 31 март 2022 година на действието на разпореждания на Закона за държавния бюджет на Република България за 2021 година, Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2021 година и Закона за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2021 година След това ще има постоянен парламентарен надзор.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР