Двадесет години след смъртта на обичаната в целия свят принцеса

...
Двадесет години след смъртта на обичаната в целия свят принцеса
Коментари Харесай

Британско издание гръмна с шокиращо, кралско разкритие за принцеса Даяна и гроба ѝ!

Двадесет години след гибелта на обичаната в целия свят принцеса Даяна, на бял свят излезе шокиращо разобличаване. В свое следствие американски медии, представени от британското издание RadarOnline е изцяло допустимо гробът на Даяна да е празен. Според публицистите тялото на принцесата не е положено в крипта в фамилното имение Олторп. Известно време след гибелта й останките на Даяна били преместени в храма Св. Мария, където бил положен и татко ѝ граф Джон Спенсър.

В следствието си американските публицисти изясняват и претекстовете за преместването. Според тях кралското семейство се страхувало, че гробът на принцесата може да бъде погубен от вандали, или пък мародери да опитат да откраднат тялото. През последните двадесет години към този момент са правени четири такива опита.

Имението Олторп, където е заровена принцеса Даяна, е благосъстоятелност на семейство й от 500 години. Понастоящем се стопанисва от брат ѝ Чарлз, девети граф Спенсър. Десетки хиляди гости годишно заплащат до 18,50 лири, с цел да отдадат респект към починалата принцеса и да прегледат останалата част от имението.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР